Politica de confidențialitate

1. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal
1.1.Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, S.C. Nairoby S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii first-car.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe Pagina first-car.ro.
1.2. 
S.C. Nairoby S.R.L. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal
1.3.Orice persoana care acceseaza Pagina first-car.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina first-car.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca 
S.C. Nairoby S.R.L. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre S.C. Nairoby S.R.L. prin intermediul Paginii first-car.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Pagina first-car.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta.
In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
1.4.Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
1.5.Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: 
S.C. Nairoby S.R.L., Iasi, Str. Ciurchi, Nr. 121b, Bl. P2, Sc. A, Ap. 4, Parter, cod Postal: 700345, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.
2. Modificarile prezentului document
2.1.Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile, inclusiv Lista de Preturi fara o notificare prealabila a Utilizatorului.
14.2.Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.
3. Legea aplicabila. Litigii
31.Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.
32.Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.
Logare
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? Aminteste-ti parola.
Anunturi pentru comparare
Nu exista anunturi de comparat