C.E.D.A

              Centrul European de Despagubiri si Asigurari S.R.L.
               
 
 Centrul European de Despagubiri si Asigurari SRL (CEDA) este o societate specializata sa ajute persoanele vătămate corporal în urma accidentelor rutiere, dar şi a apropiaţiilor acestora, să primească despăgubirea cuvenită de la societăţile de asigurări circulatie prin intermediul politei de asigurare de raspundere civila auto pe teritoriul Romaniei (RCA) si in strainatate (sistem “Carte Verde”);
Consiliere pentru toate victimele accidentelor de circulatie pentru daunele ca urmare a evenimentelor cauzatoare de prejudicii materiale , morale si vatamari corporale.
Asistenta si reprezentare gratuita in vederea solutionarii dosarelor de daune.
 
DAUNE PERSONALE (VĂTĂMĂRI CORPORALE)
 
Se includ traumele, vatamările corporale, suferintele psihice rezultate în urma: accidentelor rutiere.
Despăgubirea pasagerilor răniţi şi a şoferilor accidentelor rutiere
Orice persoana vatamata este indreptatita sa primeasca despagubiri, atita timp cat nu se face vinovat de cauzarea accidentului.
Este indreptatita sa primeasca despagubiri chiar daca nu purta centura de siguranta.
Despagubiri se acorda :
* pasagerilor din autovehiculului vinovatului.
* pietonilor şi a biciclistilor, participantilor la accident
* pietonilor, chiar dacă se afla în stare de ebrietate.
* Despagubiri se acorda si ca urmare a decesului a unui membru apropiat din familie
* În acest caz, persoanele vătămate sunt persoanele apropiate decedatului, atâta timp cât acesta nu este vinovat de producerea accidentului rutier.
*  Despagubirea este cuvenită fiecărui membru apropiat de familie, și anume soțului/soției, copiilor, nepoților, fraților/surorilor.
 
Preluam cazuri pentru accidente produse pana in urma cu 3 ani.


În ce situaţii am dreptul la despăgubiri?
Dacă, urmare a unui accident provocat de altcineva ai suferit răni sau ţi-a fost afectată sănătatea, te poţi aştepta la:
 
Compensarea pierderii suferite:

Rambursarea costurilor suportate pentru tratamentele, îngrijirile medicale, fizioterapia sau veniturile nerealizate în perioada în care nu ai fost apt de muncă ca urmare a accidentului.
Rentă pentru avantajele nevalorificate în cazul pierderii totale sau parţiale a capacităţii de a munci şi de a fi remunerat,
Rentă de compensare a unor nevoi suplimentare în cazul în care costurile tratamentului vor trebui suportate pe o perioadă mai lungă de timp sau permanent, lucru ce va afecta nivelul veniturilor pe care le obţinea înainte de accident,

 
Rambursarea valorii obiectelor personale care au fost distruse în timpul accidentului.

CEDA va depune toate eforturile pentru ca tu să primeşti sumele ce ţi se cuvin pentru diverse motive şi din surse diferite. Experienţa noastră de până în prezent ne-a confirmat de multe ori că, adesea, clienţii noştri nu erau conştienţi de faptul că li se cuvin despăgubiri – acest lucru a stat la baza existenţei Centrului European de Despăgubiri si Asigurari  – nu trebuie să fii absolvent de drept ca să obţii despăgubirile ce ţi se cuvin – ne vom strădui noi în locul tău şi pentru tine.
 
Recomandări gratuite pentru persoanele vătămate
 
Poţi beneficia de ajutorul nostru absolut gratuit, deci sună pentru a afla ce trebuie să faci. Dacă accidentul a avut loc de puţin timp, îţi prezentăm în detaliu paşii pe care trebuie să-i faci pentru a solicita despăgubiri în viitor. Dacă accidentul a vut loc cu mult timp în urmă, chiar până la 3 ani, contactează-ne pentru a verifica ce anume poţi solicita. Consultanţii noştri aşteaptă telefonul tău.
 
Am şanse să obţin despăgubiri?
 
Adeseori avem de a face cu situaţia în care persoana vătămată care încearcă să obţină despăgubiri trebuie să se confrunte de una singură cu puternica instituţie a Societăţii de Asigurări, care refuză achitarea despăgubirilor. Încredinţând această problemă firmei CEDA , beneficiezi de ajutorul unui împuternicit experimentat şi eficient, care, în numele tău, va lupta pentru a obţine o despăgubire cât mai mare. Deoarece CEDA are angajat personal calificat şi dispune de puterea financiară necesară, Societatea de Asigurări este conştientă că orice decizie de refuz va provoca o reacţie hotărâtă şi, adesea, poate să nu se termine decât în instanţă. Experienţa noastră îndelungată ne permite să fim eficienţi în demersul de a obţine banii ce ţi se cuvin cu titlu de despăgubire.
 
 
Cât costă ajutorul nostru
 
Nu-ţi vom cere să achiţi nici un fel de taxe iniţiale, avansuri, etc.
Dacă vom reuşi să finalizăm cu succes demersul pentru tine, decontarea serviciilor se va face după achitarea despăgubirii, sub formă de comision (success fee). Tot gratuită este şi verificarea documentelor ce vor fi necesare pentru ca eforturile de a obţine banii ce ţi se cuvin să fie încununate de succes. 
Venim gratuit la clienţi, deci nu trebuie să te temi că vei avea ceva de plătit. 
Detalii poţi cere oricând de la reprezentantul nostru sau ne poţi contacta : birou@first-car.ro

 
Oferim consultanta si reprezentare si in caz de:
- malpraxis;
- asigurare de raspundere civila;
- asigurare CASCO;
- asigurare medicala pentru calatorii in strainatate;
- asigurare de viata;
- asigurare privind cladirile apartinand persoanelor fizice;
- asigurare privind bunurile (cladiri si/sau continut) apartinand persoanelor juridice.

 
- Reprezentare si asistenta juridica persoanelor prejudiciate material sau/si moral prin vatamare corporala, soldata sau nu cu invaliditate, deces, pagube la bunuri) in fata asiguratorului de raspundere civila a persoanelor vinovate de producerea unor accidente rutiere precum si in fata instantelor judecatoresti competente;
- Reprezentare si asistenta juridica privind exercitarea dreptului la reparatiune pentru daune materiale si morale rezultate in urma accidentelor auto;
- Consultatii privind interpretarea juridica a diferitelor polite de asigurare;
- Consultanta/asistenta juridica si/sau redactarea cererilor/actelor/actiunilor in domeniul dreptului asigurarilor;
- Reprezentare juridica acordata persoanelor fizice sau juridice asigurate in raport cu societatile de asigurari in caz de neexecutare, executare necorespunzatoare sau tardiva a obligatiilor izvorate din contractele de asigurare.

 
 
·        Oferim consultanta  specializata persoanelor fizice sau juridice, in calitate de pagubiti, de persoane vatamate sau persoana vinovata, in vederea solutionarii daunelor aparute sau suferite ca urmare a unor evenimente rutiere care au cauzat prejudicii materiale, morale sau vatamari corporale respectand  normele si procedurile agreate de către societăţile de asigurări.
·   Asistenta  pentru intocmirea dosarului de dauna : completarea declaraţiilor si a cererilor, copierea actelor.
·   Fotografierea  autovehiculele care au fost implicate în accident, la locul stabilit de comun acord de catre parti si trimiterea fotografiilor catre societatea de asigurari.

CENTRUL EUROPEAN DE DESPĂGUBIRI ŞI ASIGURĂRI SRL
Iasi - Romania
Număr de ordine în R.C.: J22/1411/2014
CUI: 33561603
Tel:   +4.0740.76.73.70
Fax.: +4.0332.81.63.19
 Alte informatii si detalii prin pagina de Contact:

Colaborare

Adresam o invitatie pentru colaborare, persoanelor care doresc sa înceapă  o carieră de Agent într-o firmă de despăgubiri, persoanelor care au experienţă în colaborarea cu oameni, experienţă în vânzări directe, consultanţă, asigurari,  care doresc să-şi dezvolte domeniul de activitate sau doresc un nou inceput intr-o nouă activitate.
 
Oferta se adresează şi agenţilor actuali sau foşti ai societăţilor de asigurări dar si persoanelor care activeaza in urmatoarele domenii: ambulanta, politia rutiera, spitale, reparatii auto, pompe funebre, birouri notariale, etc., respectiv din orice alte domenii, doritori de a lucra in echipa, pentru a ajuta victimele accidentelor rutiere care au suferit vatamari corporale
 
Suntem o companie care oferă cele mai bune servicii din domeniul lichidării daunelor. 

 
Logare
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? Aminteste-ti parola.
Anunturi pentru comparare
Nu exista anunturi de comparat